Ovo je luksuzni porodični dom Dragana Kojića Kebe: Olja i poznati pevač obožavaju ovaj deo vile (FOTO)

Pevač Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja, zajedno su skoro četiri decenije, a njihov dom, slika je i prilika njihovog braka – skladan, uređen i pun topline i ljubavi. Keba i Olja nisu štedeli kada je u pitanju pažljivo dekorisanje prostora u kojem najviše borave, te svaki kutak ima svoju priču i karakteristične predmete koji ga ukrašavaju.

Njegova popularna „karingtonka“ je u komšiluku Saše Popovića, Lepe Brene, kao i drugih ličnosti sa javne scene, pa se u tom delu grada često mogu videte luksuzni automobili, ispred ulaza u kuće .

Ovaj poznati pevač se nikada nije hvalio svojim bogatstvom, međutim nije ni krio da mnogo radi, a samim tim i veoma dobro zarađuje.

Kada je pre par godina Ljiljana Jevremović pokrenula postupak protiv pevača za utvrđivanje očinstva, on je celokupnu imovinu preneo na svoju suprugu Olju i sina Igora, tako da danas praktično ništa ne poseduje na svoje ime.

Jednom prilikom je pevač otkrio da ova vila na Bežanijskoj kosi ima trista kvadrata, bazen, dve garaže i dvorište u kome je i zelena oaza, koja je idealna za uživanje u toplim letnjim danima.

Njegova supruga Olja je svaki delić doma sredila s mnogo ljubavi, dekorišući ga mnogim zanimljivim detaljima, a u ovom periodu godine oni najčešće vreme provode pored kamina. Veliki dnevni boravak povezan je sa trpezarijom, pa čini jednu veliku prostoriju.

U delu kraj biblioteke koja je prepuna knjiga, nalaze se police na kojima folk pevač čuva mnogobrojna priznanja koja je dobio u svojoj dugogodišnjoj karijeri, a tu je i njegova gitara na kojoj veoma često zasvira.

Porodični dom Kebe ima i sprat, do kojeg se dolazi stepenicama sa ogradom od kovanog gvožđa.

Njihova bivša snaja, Severina, rado je dolazila u ovoj njihovoj kući, dok je bila u braku sa Igorom Kojićem, dok njihova ćerka Nataša, koja već dugi niz godina živi u Americi, nije dolazila već par godina.

Izvor: hellomagazin.rs