Ovde živi Prija sa porodicom: Nameštaj kao iz salona, klavir u dnevnoj sobi – Vila ograđena zidovima i metalnom kapijom

Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović, nakon venčanja, kupili su kuću na Bežanijskoj kosi, a kako su pisali domaći mediji za ovu luksuznu nekretninu dali su oko 500.000 evra.

Aleksandra i Filip su opremili porodičnu kuću po svom ukusu, a mnogo toga je podređeno za uživanje njihovog sina Aleksandra.

Njihov dom ograđen je zidovima i metalnom kapijom i dobro sakriven od pogleda javnosti. Iako na prvi pogled možda deluje hladno, u unutrašnjosti njihovog doma vlada prava porodična idila i topla atmosfera.

Bez mnogo detalja i sa ukusom Aleksandra i Filip životni prostor su uredili po poslednjim trendovima. Celom vilom dominiraju veliki prozori, pa je samim tim ispunjen svetlošću. Svetao nameštaj i zidovi odabrani su u skladu sa uređenjem stana, a detalja nema previše.

Podsetimo, muzička zvezda Aleksandra Prijović (28) održala je prošle nedelje tri jako uspešna koncerta u beogradskoj Areni, dok joj predstoje koncerti i u gradovima regiona.

Sada je objavila da će i u Zagrebu imati tri koncerta, nakon što su prvobitno najavljena dva, 1. i 2. decembra ove godine. Novi datum je 3. decembar.

Izvor: espreso.co.rs