Vladimiru kojeg su izbacili iz „Najslabije karike“ danas se ispunjava životna želja: Nikola Kojo mu uputio divnu poruku

Kao najzapaženiji momenat prve sezone novog izdanja kviza “Najslabija karika” ostaće upamćena epizoda u kojoj je nakon 22 tačna i nijednog netačnog odgovora kao najslabija karika iz igre izbačen Vladimir Krnač. Taktičko izbacivanje razbesnelo je voditelja ali i podelilo javnost u SRbiji. Vladimir je, pak, imao samo jednu skromnu želju, da otputuje u Egipat. Ta želja mu se upravo danas ostvaruje.

Iako dobro poznat kvizomanima, Vladimir Krnač najveću pažnju publike u Srbiji privukao je proletos, nakon nezaboravnog učešća u kvizu “Najslabija karika”. Pokazavši neverovatno znanje, ali i skromnost, vrlo brzo je osvojio simpatije gledalaca, ali njegovi saigrači imali su malo drugačije planove. Koristeći se taktikom, koju pravila ovog kviza dozvoljavaju, rešili su da povećaju svoje šansu za pobedu, tako što će Vladimira izglasati kao najslabiju kariku. Usedila je žustra polemika u javnosti na ovu temu, a cela priča inspirisala je Prvu TV da ispuni životnu želju Vladimiru i pošalje ga na putovanje u Egipat.

Poseban utisak ostavila je i reakcija koju je na ovu situaciju ima voditelj kviza, Nikola Kojo. On je tada Vladimiru poručio:

“Vladimire, sa 22 tačna odgovora večeras i nijednim netačnim, Vi ste moralni pobednik. Vi ste primer mladim ljudima kako treba da se radi i uči, šta znači suštinsko obrazovanje, a šta znači formalno. Nažalost, Vaše kolege su rekle da ste Vi najslabija karika, a mene je sramota što to moram da Vam saopštim. Doviđenja. Svaka čast“.

Danas, na dan Vladimirovog putovanja u Egipat, Nikola Kojo mu se direktno obratio još jednom, a šta mu je poručio možete videti OVDE.

Izvor: espreso.co.rs