Žene besne zbog supruge Bojana Leksingtona – Pitanje izazvalo žestoku raspravu: „Da li je moguće da si tolika seljanka“

Aleksandra Vasković, supruga pevača Leksington benda Bojana Vaskovića, 15. novembra 2022. godine postala je majka po treći put. Nju na Instagramu prati više od 67.000 ljudi, a masovno je prate žene koje su oduševljene njenim stilom života i svime što prikazuje javnosti i primerom koji daje svima koji je prate.

Međutim, sada je u jednoj njenoj objavi došlo do ozbiljne rasprave nakon što ju je jedna žena upitala ono što svi smatraju vrlo neumesnim.

„Je l’ to nova beba na pomolu?“, upitala je Aleksandru jedna žena u komentarima ispod snimka na kojem je Bojanova žena u uskoj haljini i vidljiv je veći stomak.

Iako je javno govorila da posle 3. porođaja ima dijastazu i to ne krije ni u jednoj svojoj objavi, ova žena to, verovatno, nije ispratila, a iz očiglednog neznanja sama nije ni pretpostavila šta može to biti u pitanju.

S tim u vezi, ne čudi što je ovo njeno pitanje izazvalo revolt žena koje prate Aleksandru.

„A je l’ stvarno ne znate ili ste samo maliciozni?“, „Strašno je kako zvuči maliciozno. Ovakve žene, bez dlake na jeziku će nam svima doći glave“, „Je l’ moguće da si tolika seljanka“, „Da li ste nekada čuli da se ovakvo pitanje ne postavlja? Malo kulture nije na odmet“, „A otkud nekome pravo da postavi ovakvo pitanje nikada mi neće biti jasno, šta žene sebi daju za pravo. Nije ti to trebalo, ipak si i ti žena, malo upali mozak“, ređali su se komentari revoltiranih žena.

Međutim, Aleksandru pitanje nije uvredilo, pa joj je ljubazno napisala:

„Nije, draga, to je dijastaza“, odgovorila je Aleksandra kulturno.

Mnoge porodilje nemaju tu sreću da im se nakon trudnoće i porođaja stomačni mišići spontano vrate u pređašnji položaj. To stanje zove se dijastaza, odnosno razdvajanje stomačnih mišića, a prema statistici pogađa čak dve trećine porodilja.

Izvor: kurir.rs