Ovako su se upoznali i zavoleli Siniša i Arijana: „Zakazao sam slučajni susret i pravio sam se da me ne zanima“

Slavni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović prerano nas je napustio juče, a njegova supruga, nekadašnja manekenka i voditeljka Arijana i njihovih petoro dece bili su uz njega do poslednjeg trenutka.

Njihova ljubavna priča trajala je više od 25 godina, a njihov početak posebno je interesantan.

„Kad sam je prvi put ugledao kroz glau mi je prošlo kako bi naša deca bila lepa“, rekao je Siniša jednom prilikom, a zatim je preko jedne prijateljice koja je nju poznavala zakazao „slučajni susret“ sa njom.

„Bilo je namešteno da Arijana sedne pored mene. Čitav susret se završio prilično hladno, s nekoliko neobaveznih rečenica. Glumio sam kao da uopšte nisam zainteresovan, a i ona isto tako ponašala“, rekao je Siniša, dok je njegova Arijana u svojoj ispovesti bila mnogo romantičnija.

„Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Sredinom 1995. godine napustila sam televiziju, jer je on bio u Sampdoriji, ja u Rimu i nismo se baš često viđali. Tada sam izabrala porodicu i rekla bih da sam dobro postupila. Siniša me je osvojio svojom slatkoćom. Istina je da je došao na večeru kod nas i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi“, rekla je Arijana.

„Postoji ljubav za ceo život, jer ja svoju suprugu volim i danas kao što sam je voleo prvog dana, možda čak i više. U početku je preovladavala strast, neko ti se svidi, postoje neke stvari koje ti se sviđaju i privlače te. Ali kako je vreme prolazilo, strast može da se smanji, ali je ljubav sve veća i veća. Kako vreme prolazi, pokazuješ je manje, ali je više osećaš, intenzivnija je i dublje je u tebi“, ispričao je Siniša pre nekoliko godina.

Njih dvoje venčali su se čak tri puta, prvo u Rimu 1996. godine, a zatim 2005. godine u Sremskim Karlovcima, gde su sklopili građanski brak. Njihovo treće venčanje je kruna njihovog zajedničkog života tokom kojeg su zajedno prebrodili mnoge nedaće.

Iz njihove ljubavi rodilo se petoro dece, ćerke Viktorija i Virdžinija i sinovi Miroslav, Nikolas i Dušan, a imaju i unuku Violante koju im je podarila mlađa ćerka.

Izvor: kurir.rs