Ćerka ove naše poznate glumice zavela je Bojana Perića: Obeležila mu je ceo život, a nakon raskida nestala (FOTO)

Glumac Bojan Perić bio je svojevremeno u vezi sa prelepom Anđelom u vezi, o kojoj retko ko zna jedan detalj. Mediji su o tome izveštavali, a nakon njihovog raskida, interesovanje javnosti za mladu Anđelu je utihnulo, pa je nestala iz medijskog prostora.

Naime, Anđela Pavlović je ćerka poznate pozorišne glumice Daniele Kuzmanović Pavlović, koju trenutno gledamo u seriji „Igra sudbine“.

Daniela je naša poznata pozorišna glumica i stalni je član Narodnog pozorišta u Beogradu. Glumila je u nekoliko filmova, glumila u seriji “Neki novi klinci” i „Igra sudbine“. Ipak, njen najveći uspeh je ostvarila u pozorištu. Značajne uloge postigla je u predstavama “Stanje šoka”, “Idiot”, “Opasne veze”, “Tetovirana ruža”, “Prizori egzekucije” i “Ženski orkestar”.

Anđela Pavlović je dugo bila u vezi sa srpskim glumcem, a iako su im predviđali brak par se razišao u oktobru pretprošle godine.

Glumac Bojan Perić je tom prilikom izjavio da to nije ništa ni novo ni čudno.

– To je sastavni deo života, jedan momenat koji je takav kakav jeste i ništa tu nije novo ni čudno. Tako sam to doživeo – izjavio je nakon raskida glumac Bojan Perić.

Izvor: kurir.rs