Ovako može samo Đani: Pevača na nastupu okitili kajlom i zlatnim satom, a evo šta je na jednom nastupu još dobio (FOTO)

Pevač Radiša Trajković Đani u narodu je poznat kao kralj bakšiša, otkrio je da na veseljima ne dobija samo novac, već mu daruju i skupocen nakit.

– Srbija je sada dosta jaka, pa nekad za veče zaradim kao da sam bio preko – rekao je Đani.

On je takođe ispričao kako na veseljima, pored mnogobrojnog bakšiša dobija i zlato.

– Daruju mi lance, prstenje, drago kamenje, ali ja to ništa ne nosim. Ne zadržavam ništa od toga, jer ne znam poreklo te robe – rekao je Đani.

Kako nam je ispričao, najvredniji poklon koji je ikada dobio bio je od jednog gospodina iz Kanade, koji je za njega specijalno kupio kajlu tešku pola kilograma zlata.

– Neki čovek mi je poklonio lanac od pola kila zlata, imao je mnogo para i počeo je da ih baca na muziku. Snimim da je sa ženom i ja skinem lanac i odem do nje i kažem joj: „Gospođo, vaš suprug mi je dao ovaj lanac, ne bih da bude posle Đani uzeo lanac, pa zapalio za Srbiju“, a ona mi je rekla da je on baš za mene kupio taj lanac – rekao je Đani.

Pevač Đani je inače poznat u narodu kao pevač koji uzima najveći bakšiš. Kako se ranije pisalo, za jednu pesmu zna da uzme neverovatan novac. Tako je tokom jedne turneje po Americi zaradio čak 30.000 dolara za samo jednu pesmu, i to „Ti me nikad i nisi volela“! Svima je takođe poznato i to da on ispunjava baš sve želje, pa je jednom prilikom, na zahtev gosta, nazdravio iz njegove cipele.

Izvor: kurir.rs