Evo koji datumi u narednoj godini su idealni za uplovljavanje u bračne vode: Na neke posebno obratite pažnju, a neke čak izbegnite

Ukoliko sledeće godine planirate svadbu, astrolozi vam savetuju da obratite pažnju na tri datuma koji su posebno srećni za stupanje u bračnu zajednicu, dok bi jedan mogao da bude prilično nepovoljan.

Mi vam otkrivamo koji su to po mišljenju astrologa najbolji, a koji najgori dani za uplovljavanje u bračne vode u 2023. godini.

Najsrećniji datumi svakako su:

5. februar 2023.

Na ovaj datum je Mesec pun, što je poseban blagoslov, već se i 5. februara 2023. nijedna planeta ne kreće retrogradno. Period punog Meseca sa svim planetama koji se pravo kreću, isključivo je srećan za osnivanje bračne zajednice i zajedničkog života.

17. jul 2023.

Parovima koji bi želeli da imaju veliku porodicu i potomstvo što pre, trebalo bi da razmisle o venčanju 17. jula. Tog datuma će Mesec i Sunce biti u Raku, što ukazuje na neraskidivi ljubavni spoj. Oni koji se venčaju na ovaj datn, ostvariće blizak odnos prepun sloge i ljubavi.

14. oktobar 2023.

Ovog dana u oktobru mesecu odvija se pomračenje Sunca. Sunce i Mesec biće u diplomatskoj Vagi, u znaku ravnoteže i partnerstva, što donosi potreban sklad u bračni život. Ovaj datum je jedinstven zbog prstenastog pomračenja, jer se ovakvo pomračenje događa ednom godišnje ili čak svake dve godine.

Najnesrećniji datum koji bi trebalo da izbegavate je svakako ovaj:

2. septembar 2023.

Ovaj datum izbegavajte za planiranje venčanja. To je zbog toga što će Merkur na ovaj dan biti retrogradan, što može uticati na komunikaciju između mladenaca. Ali i Saturn, Uran, Venera, Neptun i Pluton biće takođe retrogradni. Jedina planet koja će se napred kretati je Mars, upravo planeta rata i akcije, što najčešće upućuje na česte svađe.

Izvor: kurir.rs