Ovako je izgledao prvi susret Miroslava Ilića sa vanbračnim sinom: Devin otkrio sve detalje o životu bez oca

Suđenjima između Mirjane Antonović i njenog sina Devina sa pevačem Miroslavom Ilićem, ucilju dokazivanja očinstva, ne nazire se kraj, a mnogo togas se u međuvremenu i promenilo.

Mladi doktor iz Amerike, koji tvrdi da mu je Miroslav otac, odskora uživa u čarima roditeljstva, jer je sa svojom izabranicom Džes dobio ćerku Evu Medson. Ako sudimo po njegovim izjavama, čini se kao da je izgubio entuzijazam da će se njegov slučaj sa ocem pozitivno rešiti.

− Gadi mi se ceo ovaj proces. Miroslavu verovatno odgovara ova vrsta publiciteta. Da nije tako, ova farsa bi se odavno završila. Sve ovo je neshvatljivo. Istina je jedna i od nje se ne može pobeći. Meni više nije potreban otac i zahvalan sam što sam uvek imao hrabru i požrtvovanu majku. Ali, zbog ovako lošeg zakona, gde je i sudstvo zavezanih ruku, mnoge majke i deca ispaštaju – rekao je Devin u nedavnoj izjavi za 24. sedam.

– Teško mi je palo saznanje i razočaranje da moj otac nije onakav kakvim sam ga zamišljao – rekao je Devin koji je Miroslava, pre nego što su se sreli u sudu, prvi i poslednji put video kao dečak od 18 meseci. Miroslav mu je tada poklonio lančić sa zlatnim krstom koji on i dan danas nosi.

Svaki pokušaj da sa poznatim pevačem stupi u nekakav kontakt nije urodio plodom.

− Ubrzo nakon što sam saznao da mi je biološki otac, ja sam ga pozvao i rekao mu: „Je l’ to Miroslav Ilić? Ovde Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike.“ Usledila je pauza posle koje je on odgovorio: Drago mi je da si živ i da si dobro. Pričali smo o mnogim stvarima, čak i o fudbalu. Kasnije smo razgovarali još nekoliko puta telefonom, čak smo se dogovorili da se nađemo u Beogradu. Ja sam čak i kupio kartu, ali me je, nažalost, nedelju dana pred put pozvao i otkazao naše viđanje.

Podatak koji je svima zanimljiv jeste da je Devin, kako je govorila Mirjana Antonović, trebalo da se zove Kristijan, jer je Miroslv Ilić tako želeo. Međutim, sudbina je umešala prste, pa su se Mirjana i Miroslav rastali, pa je njihov sin dobio skroz drugačije ime, i kroz život korača kao Devin Antonović.

Izvor: hellomagazin.rs