Nakon što se posle 23 godine braka razvela, uplovila je u tajnu vezu sa njim: Naša glumica volela je oca ove poznate pevačice

Naša poznata popularna glumica Vesna Čipčić, koja se posle dve decenije dugog braka razvela od supruga Aleksandra Alača, ispričala je jednom prilikom sledeće:

‒ Najveći kolaps u mom intimnom životu je razvod braka posle 23 godine. Ostavilo je dubok trag u meni, ali čak ni ta situacija u kojoj sam se našla, nemila i neprijatna, nije mi slomila krila i nije me onesposobila za dalji let. Tužna sam naravno zbog dece, žao mi je jer nije sve moralo tako, ali, bože moj, nisu moja deca jedina čiji su se roditelji razveli.

Za razliku od bivšeg supruga, koji nije skrivao da je nakon razvoda od glumice započeo romansu sa rediteljkom Milicom Kralj, sa kojom se kasnije i venčao, glumica Vesna Čipčić je svoj emotivni život držala daleko od očiju javnosti.

Ipak, mnogo godina kasnije, nakon što je ta priča uveliko bila završena, u javnosti se saznalo za njenu romansu sa Zoranom Tairovićem, akademskim slikarom iz Novog Sada. U pitanju je multimedijalnom umetniku koji se bavi slikarstvom, režijom i komponovanjem, a ima i doktorat na temu „Simbolika likovne umetnosti Roma i evropski sistem kulturnih vrednosti”.

U vreme dok je Zorana Mihajlović bila potpredsednica Vlade, Zoran Tairović je bio na funkciji savetnika za praćenje i koordinaciju romskih pitanja.

Njegovo prezime poznato je mlađim generacijama zbog ćerke Tee Tairović, koja je nakon učešća u Zvezdama Granda ostvarila veoma uspešnu muzičku karijeru.

− Ne, nemojte da insistirate. Sa Vesnom nisam u vezi već deset godina. Nemam šta da kažem o tome ‒ rekao je Zoran Tairović kada su ga novinari pitali da nešto kaže o svom odnosu sa popularnom glumicom.

Izvor: hellomagazin.rs