Otkriveno šta se desilo Novaku veče uoči polufinala: Pokušao da sakrije, nije hteo kod lekara – Ipak, sve je kasnije izašlo na videlo

Pitanje svih pitanja je šta se dogodilo sa Novakom Đokovićem u polufinalu Australijan opena, a sada se pojavila jedna insajderska informacija.

Siner je slavio sa 6:1, 6:2, 6:7(6), 6:3 i tako izborio po prvi put plasman u finale grend slema, a kasnije protiv Danila Medvedeva osvojio i svoju prvu titulu.

Ostalo je da visi u vazduhu pitanje šta se desilo sa Đokovićem. On je, kao i uvek, bio džentlmen i ni u jednom momentu nije tražio izgovor u bolesti već je samo poručio da je odigrao „jedan od najgorih grend slem mečeva“.

Ipak, iz Melburna stižu drugačije informacije.

„Dobio je temperaturu veče pred polufinale! Nešto slično što je imao i Zverev. Bio je bolestan tri nedelje, ali neki virus ga je uhvatio ponovo. Neka prehlada jača… Ne može da se igra dobro sa temperaturom. Nije hteo da ode kod lekara da novinari ne bi to provalili i da mu ne bi napravili pompu oko toga“, ispričao je Luka Nikolić u podcastu Reketiranje.

Tokom čitavog polufinala Đoković nije izgledao najbolje, pa se nagađalo šta se sa njim dešava.

„Zato je i odigrao onako loše prva dva seta, videlo se da je kilav i da ne može“, rečeno je, između ostalog, u ovom podcastu.

Izvor: nova.rs