Otkriveno muslimansko ime Dejana Dragojevića: Značenje je simbolično – Rivasova iznela do sada nepoznate detalje

Poznata rijaliti učesnica Vesna Rivas iznela je nove, javnosti do sada nepoznate tvrnje na račun Dejana Dragojevića sa kim je učestvovala u Parovima. Naime, Vesna se dotakla velikih promena u narednom periodu i u jednom trenutku rekla da ne zna da li će Dejan postiti ceo mesec ili ne, što je voditelja zbunilo.

„Bliži se 1. april. Prvog aprila uveče počinje ramazanski post. Mene sad zanima da li će Zijad biti u postu ceo mesec ili kako će to da izvedu“, rekla je Vesna Rivas.

Voditelj nije bio siguran o čemu priča, pa ju je upitao o kome se radi.

„Ko je Zijad?“, upitao je voditelj a Vesna spremno odgovorila:

„Zijad je Dejan Dragojević. Znači, da li će Dejan izgurati celu tu priču? On se žrtvuje za Dalilu i njihovu ljubav. Mene sad interesuje da li će on biti u postu i kako će se Dalila ponašati u vreme posta, za vreme Bajrama i za vreme Ramazana, pošto sam je ja lično gledala, a ima i klipova, kako se ponašala. Toliko“, poručila je Rivasova.

Podsetimo, još u Zadruzi se pričalo o Dejanovoj promeni vere. On tu informaciju nije ni potvrđivao niti demantovao, sve do sada. Trenutno je na hodočašću a na svom Jutjub kanalu otkrio je da je prešao u islam pre 4 godine.

Inače, Zijad je muško ime arapskog porekla. Značenje imena je mnogo, iznad svega, suviše, ali se veruje da je izvedeno od imena Zijaudin sa značenjem svetlo vere.

Izvor: telegraf.rs