Hit reakcija Cece Ražnatović na Miminu 35 godina mlađu devojku: Kamere zabeležile trenutak upoznavanja

Glumac Mima Karadžić (67), poznat kao večiti neženja ali i veliki zavodnik mnogo puta je povezivan sa raznim atraktivnim damama. Za vikend se pojavio na premijeri predstave „Laž“, ovog puta ne u solo varijanti, kako smo od njega navikli, već je poveo i svoju izabranicu koju on uporno predstavlja kao koleginicu i prijateljicu.

Kako mediji prenose, srce osvedočenog zavodnika osvojila je 35 godina mlađa koleginica Nataša Stanišić, mada Mima to još uvek ne priznaje za javnost.

Natašu publika trenutno ima prilike da gleda u seriji „Zakopane tajne“, u kojoj tumači lik nepokretne devojke Ivone. Ova atraktivna crnka studira na Fakultetu savremenih umetnosti u Beogradu, a ljubitelji pozorišta u Novom Sadu mogli su da je vide u predstavi „Poetesa“.

Mima Karadžić nije potvrdio navode o vezi, a kako smo mogli da vidimo u dokumentarno-igranom serijalu Cece Ražnatović, Mima je folk-zvezdi mladu glumicu predstavio kao prijateljicu.

Na fotografijama koje su brzo postale viralne može se videti reakcija Cece Ražnatović prilikom upoznavanja sa Natašom. Naime, Ceca je bila oduševljena Miminom prijateljicom, što dokazuje i njen širok osmeh.

Izvor: hellomagazin.rs