Orlovi stigli u Beograd: Evo kako je izgledao doček – Selektor novinarima rekao samo ove reči

Fudbalska reprezentacija Srbije na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem vratila se u Beograd nakon eliminacije na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Avion koji je poleteo iz Dohe, sleteo je na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ malo posle 16 sati, sa reprezentativcima Srbije.

Kako se bližilo sletanje aviona sa našim fudbalerima, u zoni predviđenoj za doček pojavili su se vrlo mladi navijači, njih nekoliko, a nosili su i transparent „Vi ste najbolji“.

Ipak, ekipa nije stigla u kompletnom sastavu, Nikola Milenković, Marko Grujić, Darko Lazović i Filip Đuričić su se iz Katara vratili u svoje klubove kako bi se pridružili pripremama za nastavak sezone, dok se Predrag Rajković iz Dohe vratio sa suprugom Anom Rajković.

Naši reprezentativci neće davati nikakve izjave po dolasku na aerodrom „Nikola Tesla“, a selektor Stojković će se obratiti javnosti sutra u 14 sati na konferenciji za medije, koja je zakazana u Staroj Pazovi.

Selektor Stojković i Bjeković su ubrzo napustili aerodrom, a Piksi je okupljenim novinarima kratko rekao: „Vidimo se sutra“.

Tu je i stric Dušana Vlahovića sa unucima. „Deca obožavaju Dušana, skakala su od sreće kad je dao gol“.

Fudbaleri koji su potom krenuli da izlaze, prilazili su najmlađima u „fan zoni“, fotografisali se sa njima i davali autograme, zahvalivši im se na podršci.

Izvor: kurir.rs