Indi progovorila o misterioznom biznismenu s kojim je u braku: „Znala sam za koga se udajem“

Naša poznata pevačica, Indira Aradinović Indi, govorila je u jednoj emisiji o bračnom životu, o svojim planovima za budućnost, ali i saradnji sa svojom sestrom Editom Aradinović.

Ona je pričala o svojim novim obavezama, otkrila je detalje saradnje sa rođenom sestrom, ali i govorila o tome kako se snalazi u ulozi udate žene i koliko joj je to promenilo život.

– Dobro se uklapam, zato sam ovde često. Maštala sam čitavog života da živim na moru, ali se nisam baš nadala da će to biti neko hladno more. Jeste, ljudi su hladni i sve je drugačije nego ovde, ali ja to nadoknadim dolaskom u Beograd. Malo sam se udala, pa živim takav život. Jesam udata, ali se nije mnogo toga promenilo… Radim redovno, došla sam da završim triologiju, moja sestra Edita se konačno umešala. Po prvi put je poslovno stala iza mene i mnogo sam srećna što sam pod njenim uticajem dobila neku Indi – rekla je pevačica pa još dodala:

– Moj suprug je znao koga ženi, isto kao što sam ja znala za koga se udajem. Sada je to malo drugačije, kada dođem nakon nekog vremena, emotivnija sam kada vidim drage ljude, kolege, prijatelje, braću i sestre.

–  Imam najlepšeg muža na svetu i zbog toga ga najviše volim, jer je širok i jer ima razmevanja za mene i moj život. Uopšte nije lako putovati i non stop ići gore dole, ali nije ni teško ako se organizuješ – rekla je Indi u jednoj emisiji.

Izvor: kurir.rs