„Ona metlom skuplja bakšiš, a tata joj prodaje toalet papir na pijaci“: Bura na mrežama zbog Rade – Uključila se i Srbljanovićka

Pevačica Rada Manojlović koja je nedavno na jednom nastupu metlom i đubrovnikom skupljala bakšiš sa poda od 300.000 dinara, podigla je veliku prašinu na društvenoj mreži Tviter, kada je otkrila da njen otac radi na pijaci.

„Rade je od ujutru do uveče na njivi, a četvrtkom, subotom i nedeljom radi na pijacama po selima u okolini Požarevca jer želi da ima svoj dinar. Na tezgi nudi i baterije za satove, sijalice, boce za plin. Moj tata prodaje toalet-papir na pijaci. I ne samo to, već i hiljadu nekih drangulija, baterije za satove, sijalice, boce za plin… Različite sitnice. Naravno, ne mora da radi i već 15 godina ga molim da prestane, ali on ne želi. Voli da ima posao i svoj dinar. To ga održava u životu. Bavio se time i pre nego što sam postala popularna“, napisala je iskreno pevačica na Tviteru.

Nakon njene objave u komentarima su krenuli da je vređaju i pišu „kako je nije sramota da on prodaje toalet papir, a ona uzima hiljade evra bakšiša“.

Rada je oštro odgovarala pratiocima, a sada se, ovim povodom, oglasila i spisateljica Biljana Srbljanović i istakla da joj je drago što Rada ne dozvoljava da joj se rugaju gori od nje, a naročito ne zbog rada njenog oca.

„Nisam mnogo znala o Radi Manojlović, osim onog najopštijeg. Ali želim da kažem da mi imponuje njeno odlučno odbijanje da joj se rugaju gori od nje, a zbog poštenog rada njenog oca“, napisala je Biljana.

„Hvala! Drago mi je, lepo ste ovo rekli“, napisala je Rada u odgovoru.

Izvor: mondo.rs