Ona je najbogatija pevačica na našoj javnoj sceni: Živi u luskuznoj vili sa liftom, garderober joj vredi milione, a torba kao 2 stana

U javnosti se često nagađa koliko bogatstvo i imovinu imaju naše javne ličnosti, a mnogi od njih hvale se luksuznim automobilima, vilama, skupocenim stvarima i svakakvim drugim luksuzom, međutim, po svemu sudeći, jedna naša pevačica prva je u svemu u odnosu na druge pevače sa domaće javne scene.

Dijana Didi Janković, poznatija kao Didi Džej, 2013. godine udala se za dvadeset godina starijeg IT stručnjaka Danijela Rokvića, a u poslednje vreme je slabo u Srbiji i ne prestaje da iznenađuje javnost svojim luksuznim načinom života.

Kada boravi u Srbiji živi na Vračaru u kući od 500 kvadratnih metara, u kojoj imaju tri kućne pomoćnice jer Dijanin garderober vredi kao pola kuće i neophodno ga je održavati.

Ova kontroverzna pevačica planira da renovira celi sprat i pretvori ga u garderober.

„Ceo sprat će biti u staklu i ogledalima. Tu će stajati samo moja garderoba, jedan zid za torbe i jedan zid za obuću“ rekla je pevačica.

Ona i njen suprug imaju prelepu vilu u Beogradu na Vračaru od 500 kvadratnih metara, sa tri kućne pomoćnice, što ne čudi, jer Dijanin garderober vredi čitavo bogatstvo, pa u kući postoji i lift.

Inače, Didi u svojoj preskupoj kolekciji torbi ima „Birkin torbu“ u orandž nijansi koja košta kao čitava dva stana u Beogradu. Za tu torbu, koja je prodata za 100.000 dolara, postojala je lista čekanja od čak šest godina.

Pevačica još poseduje i cipele koje na sebi imaju zlatne „Roleks“ satove, a koštaju oko 2.000 eura.

Izvor: kurir.rs