On ima 10 miliona evra, ferari i poršea, a sada traži ženu: Ponude pljušte sa svih strana, ali ima jedan uslov

Kursat Jildrim iz Dortmunda je 24. septembra je na lutriji osvojio 10 miliona dolara. Nakon toga je dao otkaz i kupio Ferarija i Poršea u vrednosti od 450 i 250 hiljada evra.

Ovaj srećnik je za strane medije otkrio da već 15 godina igra loto i da, bez obzira na osvojenu sumu, i dalje nastavlja sa igrama na sreću. Na pitanje zbog čega je kupio tako skupe automobile, iskreno je odgovorio:

„Zbog hejtera, zbog svih ljubomornih ljudi. Najbolja stvar u svemu je što toliko može da usreći ljude. Odmah sam prebacio novac roditeljima i bratu“, rekao je Jildrim.

I pored toga što sada sebi može da priušti sve materijalno, on još uvek nije našao životnog partnera, te je doneo odluku da uz pomoć medija nađe sebi ženu.

„Molim vas, naglasite u svojoj priči da sam solo. Može da bude plavuša ili brineta, nije me briga“, rekao je u intervjuu i napomenuo da želi da se zaljubi u nekoga sa kim će proputovati ceo svet.

Strani mediji su za prijave napravili poseban mejl, i kako naglašavaju, nikada nisu videli ovako veliko interesovanje. Ponude pljušte sa svih strana, a Kursat kaže da je veoma oprezan kada su žene i novac u pitanju.

„Treba mi žena kojoj mogu da verujem bez obzira šta se dogodi. Mogu vrlo dobro da se brinem za sebe. Preduzeo sam sve potrebne mere. Novac je u sigurnim rukama“, ispričao je milioner i istakao da je svestan da će se sada mnogi družiti sa njim iz čiste koristi.

„Odjednom su ti svi prijatelji. Ljudi, sa kojima se nisam čuo godinama, odjednom su počeli da me zovu i traže novac iz vedra neba. Nije mi žao što sam dobitak objavio na društvenim mrežama. Svi treba da znaju, jer je 90 odsto njih ljubomorno i misle da to ne zaslužujem. Ipak, nije me briga. Nikad neću zaboraviti odakle sam došao. Ja sam iz radničke klase. Nikad neću postati arogantna osoba“, poručio je loto milioner.

Dok ne pronađe pravu ženu, Kursat planira da ode u Afriku kako bi pomogao siromašnoj deci. Ispričao je da se molio Bogu da mu učini nešto dobro i kako kaže, sada želi da uzvrati istom merom. Žene, ako vam se dopada Kursat, slobodno ga potražite na društvenim mrežama.

Izvor: kurir.rs