Crna kosa, ozbiljan izraz lica: Viđali smo je na TV-u ali niko nije ni slutio da je ona sestra Jovana Memedovića

Sestra Jovana Memedovića, gotovo nikada ne eksponira medijski, osim kada se bavi svojim poslom, koji je odgovoran i zahteva ogromnu stručnost i znanje. Naime, Olga Memedović starija je od svog brata Jovana, a javnost do sada nije imala prilike da je vidi.

Ipak, na njenom „Twitter“ nalogu, na kojom nije preterano aktivna, ali prati Jovana, osvanula je jedina fotografija na kojoj se vidi kako Olga izgleda.

Crne kose i ozbiljnog izraza lica, i te kako podseća na svog brata Jovana, te se čini da im je odgovornost i hrabrost u genima. Kako se navodi u biografiji voditelja nekoliko sajtova, njegova sestra je doktor nauka, što joj i stoji u imenu na pomenutoj društvenoj mreži, a zaposlena je pri Ujedninjenim Nacijama.

Inače, veći deo Jovanove porodice izbegava da se pojavljuje u javnosti. Slika njegove bivše supruge Mirjane osvanula je tek posle razvoda, a i njegov sin Uroš, poput majke, vodi sasvim normalan život daleko od očiju javnosti.

Izuzetak je Jovanova ćerka Maša koja je stekla veliku popularnost na društvenim mrežama. Ona je, kao i otac, veliki zaljubljenik u prirodu, ali i fotografiju, pa je spojila te dve lepe stvari, te njeni pratioci uživaju gledajući Mašine objave.

Izvor: espreso.co.rs