Olivera Gudelj konačno saopštila šta misli o Anastasiji – Pevačica se oglasila: „Bože, daj mi snage…“

U poslednje vreme mnogo se spekulisalo o kraju romanse Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja, a sve je počelo saznanjem da su fudbalerova majka i sestra otpratile Tasu i Cecu na Instagramu. Da odnosi između njih nisu dobri potvrđuje i to što je Olivera pred put u Katar na Instagram postavila poruku za sina, a istu su mnogi protumačili kao nešto što ima veze s Anastasijom.

„Majka uvek sve zna. I ko vam je prijatelj, ko vam misli dobro, a ko smišlja zlo. Ona to nekako oseti. Čuvajte majku“, glasi poruka Olivere Gudelj.

Pomenuti status sigurno ne bi bio povezan sa Anastasijom da su pevačica i majka njenog dečka u dobrim odnosima, međutim, da nešto u njihovom odnosu nije kako treba videlo se pre nekoliko dana u Kataru. Naime, porodica Nemanje Gudelja utakmicu sa Brazilom pratila je zajedno, dok je Anastasija sa prijateljima bila daleko od njih.

I dok mnogi navijaju za ljubav ovog atraktivnog para, sumnja o njihovom razlazu svakim danom sve je veća.

Danas je Anastasija na svom Instagram profilu objavila molitvu koja bi mogla da nagovesti da se raskid između nje i Nemanje već desio.

„Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, hrabrosti da promenim ono što mogu i mudrosti da razlikujem jedno od drugoga“, podelila je Anastasija drevnu molitvu Sijuks Indijanaca.

Ipak, fanovi poznatog para i dalje se nadaju da su Anastasija i Nemanja i dalje zajedno, te da loš odnos između snajke i svekrve nije uspeo da pokvari njihovu vezu.

Izvor: svet-scandal.rs