Bojana Stamenov došla na snimanje i oduševila sve prisutne: Pevačica smršala još više i ponela smelu kombinaciju (FOTO)

Pošto se podvrgla posebnom režimu ishrane, pevačica Bojana Stamenov liniju je dovela do savršenstva, a kako je u više navrata isticala sada je i na zdravstvenom planu druga osoba. Koliko je ponosna svojom istrajnošču da smrša nije tajna, a sada je sve češće možemo videti i u smelijim izdanjima na koje nismo navikli od nje.

Transformacija Bojane Stamenov u svakom smislu je očigledna, a promena imidža i modne kombinacije koje bira, svi se slažu, odlično joj stoje. Tako je bilo i ovog puta kada se pevačica moćnog glasa pojavila na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a.

I dok je Bojanin izgled naišao na opšte oduševljenje prisutnih, mnogi su komentarisali i njen modni izbor. Za ovu priliku Bojana je odabrala elegantnu, svečanu haljinu u zlatnim tonovima koja se blago presijavala dok je kosu skupila i ukrasila je gracioznom mašnom.

Brojni komplimenti za izgled Bojane Stamenov nizali su se i na društvenoj mreži „Instagram“ na kojoj je objavila najnovije fotografije, a budući da je od prošlog puta ona još izgubila na kilaži, nema sumnje da ćemo je viđati u najrazličitijim modnim odabirima.

Izvor: story.rs