Oglasio se Mašan koji je majci uzeo dete i odveo ga u Cirih: „Dete je nikad bolje“ – Svu krivicu svalio na Jelenu

Mašan Lubarda (37), za kog supruga Jelena Abramović tvrdi da je odveo njihovo maloletno dvoipogodišnje dete u Švajcarsku bez saglasnosti i pasoša, konačno se oglasio i delom otkrio svoju stranu priče. Tom prilikom rekao je da će „izneti sve dokaze posle konsultacija sa svojim advokatima“.

„Sve ćete dobiti čim napravimo dopis sa advokatima iz Švajcarske i Srbije. Zamolio bih vas da sačekate još malo“, rekao je Lubarda za Kurir, a u međuvremenu se oglasio i za ostale srpske medije.

„Daću, naravno, istinitu izjavu za nekoliko dana posle razgovora sa svojim advokatima iz Švajcarske i Srbije. Jasno vam je, verovatno, da njena verzija priče ne odgovara istini, ali ono što za sada mogu da kažem jeste da je odavno počela da zapostavlja naše dete. Mi svi živimo u Švajcarskoj, i dete ovde pohađa školicu na nemačkom i engleskom jeziku, ali vas molim da sačekate nekoliko dana kada ću reći punu istinu i izenesem dokaze“, ispričao je Beograđanin za Novosti.

On je za Telegraf rekao i da su u „Švajcarskoj gde žive, te da je dete nikad bolje“. U svom oglašavanju Mašan nijednom nije pomenuo otmicu i odvođenje deteta bez saglasnosti i znanja majke na koju je sve u međuvremenu svalio.

Izvor: kurir.rs