Incident na Kalemegdanu – Osvanuo snimak pesničenja, čovek gurnuo dete, odjekuju uzvici žena: „Pašće preko zida“

U septembru prošle godine na Kalemegdanskoj terasi održana promocija knjige poznate nutricionistkinje iz Beograda, a mnogi ovaj događaj pamte i po incidentu koji se tog dana odigrao na tvrđavi. Na programu ishrane ove nutricionistkinje tada su se našle mnogobrojne poznate ličnosti koje su i tog dana odlučile da je podrže na promociji nove knjige.

Lepa Brena, Aleksandra Prijović, Ana Bekuta, Aco Pejović, Ilda Saulić, Milica Todorović, Marina Tadić, Željko i Jovana Joksimović samo su neke od zvanica koje su tada došle da joj pruže podršku.

Uoči same promocije došlo je do incidenta nadomak ulaza u čuveni restoran, kada je jedan muškarac gurnuo dete, posle čega je verbalni incident ubrzo prerastao u fizički obračun.

U momentu kada je muškarac gurnuo dete, njegova majka odmah je dotrčala da ga odbrani, a svi koji su se u tom trenutku nalazili u blizini napali su čoveka koji ga je gurnuo. Tako se svađa pretvorila u tuču, a na video snimku OVDE pogledajte kako je to tada izgledalo.

Na samom ulazu gde se sve odigralo stajali su novinari, a sukob je izbio između prolaznika i obezbeđenja. Otac i sin su prolazili pored obezbeđenja i otac se, čini se slučajno, sudario sa jednim od članova obezbeđenja, nakon čega je usledio incident.

Na snimku se može videti čovek koji prolazi sa detetom, da bi potom najpre došlo do verbalnog sukoba a potom i fizičkog obračuna između glavnih aktera incidenta.

Na snimku se takođe mogu čuti vrisci žena koje izgovaraju da će čovek da padne preko zida, ali se u jednom trenutku čulo i da je, navodno, dečak isprovocirao ovaj obračun.

Izvor: kurir.rs