Javnost je još uvek nije upoznala: Ovo je ćerka Aleksandre Radović koju je dobila sa poznatim biznismenom (FOTO)

Poznata pop pevačica Aleksandra Radović čuvala je svoju privatnost daleko od očiju javnosti, tako da je izjave za medije uvek davala u vezi svoje karijere. Ono što je ipak javnosti poznato jeste njena emotivna veza sa Aleksandrom Zeremskim koju je dugo skrivala od svih.

Kao plod velike ljubavi dobili su ćerku, međutim porodična idila nije baš dugo potrajala, jer je pevačica nakon samo mesec i po dana od rođenja svoje ćerke Nine, ostavila biznismena, o čemu nije želela da govori javno.

Ćerka Aleksandre Radović je mamin ceo svet, mnogo su povezane i mnogo toga je podredila svojoj mezimici. Pop pevačica je jednom prilikom rekla da se na mnoge poteze u životu odlučila upravo zbog Nine, i jer je samohrana majka:

– Dete je pokretač u životu svakoj majci. Mišljenja sam da je Bog namestio tako da žena, kad postane majka, dobije neobjašnjivu nadljudsku snagu i uz Božiju pomoć može mnogo da uradi i postigne. Nina je moj veliki pokretač u životu i razlog zbog kog radim milion stvari. Da se nisam ostvarila kao majka, bila bih uskraćena za ogromnu količinu ljubavi koje dete pruža i koja vas tera da uradite i ono što niste mislili da možete – rekla je Aleksandra jednom prilikom.

U medijima i nema fotografija njene ćerke, tako da je jedna od retkih fotografija na kojima možemo videti kako izgleda ćerka Aleksandre Radović je osvanula pre nekoliko meseci na društvenoj mreži „Instagram“. Tada je Aleksandra želel da svoju mezimicu obraduje putovanjem kao iznenađenje za kraj školske godine kao i odličan uspeh.

Pevačica je sa još dve prijateljice, među kojima je i Irina Vukotić, organizovala putovanje u Antibe u Francuskoj, a na tom nezaboravnom putovanju Nini Zeremski društvo je pravila i Irinina ćerka Iskra. Ova fotografija je izazvala pregršt lepih reči i lajkova i svi su se složili da je Aleksandra Radović jedna divna i posvećena majka, kojoj je sreća njene ćerke na prvom mestu.

Izvor: story.rs