Nisu samo Šaćiri i Džaka – Još jedan Švajcarac provocirao Srbiju: Osvanuo snimak, ovo od njega niko nije očekivao

Kada Srbija i Švajcarska igraju na Mundijalu, incidenti su neminovni. Sinoć je Granit Džaka ponovo bio u centru pažnje, a zbog njegovog ponašanja očekuje se reakcija FIFE. Međutim, ovog puta se kao provokator pojavio i fudbaler kojeg nismo očekivali. Na samom kraju meča poruku za srpske fudbalere imao je i defanzivac Manuel Akanđi.

Snažni štoper koji se tokom susreta borio protiv Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića uhvaćen je u televizijskom prenosu kako gestikulira ka reprezentativcima Srbije. Na snimku koji se velikom brzinom širi drutšvenim mrežama vidi se kako defanzivac maše srpskim fudbalerima i ispraća ih sa Mundijala u Kataru.

Akanđi inače važi za mirnog fudbalera i ovakav njegov gest za mnoge je bio iznenađenje. Uz pokrete rukom kojima pokazuje srpskim fudbalerima, Manuel je pokušao i nešto da im dovikne, ali verovatno nedovoljno glasno.

Reprezentativci Srbije nisu uočili njegovu reakciju, a verovatno bi na terenu nastao novi sukob da je samo jedan od njih video šta radi švajcarski fudbaler. Kako je sve izgledalo, možete pogledati na snimku OVDE.

Izvor: mondo.rs