Bogdan Srejović konačno pokazao novu devojku: Atraktivna plavuša poznata je javnosti – Bila u vezi sa poznatim reperom (FOTO)

Otkako je raskinuo vezu sa Cecom Ražnatović, ljubavni život Bogdana Srejovića konstantno intrigira javnost. Iako su ga mediji povezivali sa nekadašnjom rijaliti učesnicom, Jovanom Ljubisavljević, kao i mnogim drugim prestoničkim lepoticama, Bogdan nikada nije potvrdio te informacije.

Poznati beogradski ugostitelj napokon je otkrio identitet svoje izabranice, a ono što je sve iznenadilo jeste činjenica da je nova devojka Bogdana Srejovića dobro poznata javnosti. Radi se o atraktivnoj plavuši, Dariji El Azzouzi koja je bila u ljubavi sa Nenadom Aleksićem Ša.

„Bogdan i Darija su se upoznali preko posla, oboje se kreću u istom društvu i vole noćni život. Brzo su se dopali jedno drugom i, za sada, uživaju u vezi. Često ih viđaju zajedno po gradu, u šetnjama i restoranima, ne kriju svoju romansu“, otkrio je izvor za Alo, i otkrio da je pre Srejovića, Darija svojevremeno bila u vezi sa poznatim reperom koji se sada nalazi u „Zadruzi“.

„Darija je nekoliko godina bila u vezi sa Nenadom Aleksićem. Ona ga je čekala kada je bio učesnik „Farme“, a raskinuli su jer ona nije želela da se uda za njega. Nakon njegovog učešća u Zadruzi oni su obnovili kontakt, ali nikada među njima nije bilo ništa više od toga“, ispričao je za medije izvor koji je želio da ostane anoniman.

U prilog ovoj priči govore i fotografije koje Darija objavljuje na svom profilu, a na kojima pozira sa Bogdanom. Komentari kojima su ljudi obasuli Bogdana nakon priznanja da je u emotivnoj vezi sa lepom Darijom bili su da je nova devojka Bogdana Srejovića sušta suprotnost Ceci Ražnatović, a ima i onih koji žale što su se varnice između njega i Jovane Ljubisavljević prebrzo ugasile.

Izvor: svet-scandal.rs