Nije prošlo ni 6 meseci, a Sinišina porodica objavila novosti: Arijana Mihajlović presrećna, svadba samo što nije (FOTO)

Naš slavni fudbaler Siniša Mihajlović, koji nas je napustio 16. decembra prošle godine, nažalost, nije doživeo nijedno venčanje od svoje šestoro dece, a sudeći po objavama na Instagramu, upravo se sprema jedno u ovoj predivnoj velikoj porodici.

Sinišina Arijana nema razloga da svoju sreću ne podeli sa svima, a razlog je udaja njihove ćerke Virdžinije.

Sinišina ćerka Virdžinija mu je u oktobru 2021. podarila unuku Violante, a neposredno pre porođaja verila se sa svojim dugogodišnjim dečkom, italijanskim fudbalerom Alesandrom Voljakom, međutim stanje Siniše Mihajlovića prolongiralo je njihovo venčanje.

Šest meseci nakon svega, ćerka Virdžinija je na svom Instagram profilu objavila sliku venčanice i Jimmy Choo cipela. Pored brojnih lepih komentara na račun njenog modnog izbora, mnoge je i ovaj prizor rastužio, jer slavni fudbaler i trener nije dočekao da svoju ćerku odvede pred oltar.

I Virdžinijin verenik, Alesandro Voljako je odabrao svoj stajling za venčanje. Posetio je atelje „Sartoria Gianni Marigliano”, u koji je dolazio i siniša, i poručio je odelo.

“Za svoje venčanje Alesandro Voljako je odabrao našu kreaciju. Veliko nam je zadovoljstvo”, stoji na Instagram profilu ovog prestižnog italijanskog krojačkog salona.

Izvor: hellomagazin.rs