Neke stvari niste mogli videti na TV-u: Otkrivena pozadina susreta Ivana Marinkovića i malog Željka

Prvi susret oca i sina, Ivana Marinkovića i malog Željka Kulića, danima unazad je glavna tema svih medija i rasprava na društvenim mrežama. Svi su lili suze dok su ih posmatarali, a sada je Miljanina mama otkrila šta se sve dešavalo u rijalitiju, a gledaoci nisu imali prilike da vide.

„Marija, utisak nedelje je taj susret, spajanje oca i sina, Željka Kulića i Ivana Marinkovića. Kakvi su tvoji utisci?“, pitao je voditelj.

„Oduševljena sam. Spontanije nije moglo da bude. Pošto smo Ivan i ja bili u lošim odnosima, očekivala sam možda da se obrati Drvetu da priredi neko iznenađenje, da možda bude tako, dok se ovo nije desilo. Ali nema veze, ovako je bilo spontano, došao je. Malopre smo pričali, Željku su poznati zadrugari, likovi, Miki, Ša, oni koji su češće provodili vreme sa njim, opusti se. Ivan mu nije poznat lik, bili su 4 minuta kod kuće. Još padala kiša, Ivan došao sa kapuljačom, kad je video, počeo da plače, čovek sa crnom kapuljačom, kao lopov. Rekla sam mu da je skine, skinuo je, onda se Željko opustio. Onda kad mu ponudiš igru, on voli. Ivan zna sa decom, radio je u vrtiću, zna taj pristup“, ispričala je Marija i dodala:

„Htela sam da ih pustim same, dežurala sam samo zbog bazena. Nisam videla šta je bilo u Rajskom vrtu i na farmi i baš mi je bilo drago kad mu je Željko rekao da li želi da mu kupi farmu i kapiju. Obratio se Ivanu, nije meni kao što obično kaže. Razmišljala sam i pričala sa Nenadom, da li se seća lika ili nešto prirodno oseća. Lepo su se igrali i drugi put, poslužila sam Ivana, došao je i Zola, i njega sam pitala, nije bio za kafu. Svako ko dođe sa dobrom namerom je dobrodošao. Prepoznala sam dobru nameru. Volela bih da se to nastavi“, priznala je Kulićka.

„Skloplili ste primirje, sve je kako treba, to je za svaku pohvalu. Hoće potrajati to?“, upitao je voditelj.

„Sa moje strane hoće. Od srede planiram da radim intervjue sa zadrugarima, prevariću ih tako što ću reći da sam angažovana od redakcija. Ista akcija kao pre. Biće interesantna pitanja, intervjuisaću ih, dobićete odgovore na mnoga pitanja koja nisu postavljena. Biće Ivan, Anita, Zvezdan obavezno, Aleksandra, ova mala sa Zlatibora sa fotografija, ponudiću fotografisanje Jeleni Golubović. To pripremam. Ima interesantih ličnosti, pisaćete o tome, pratite“, najavila je Marija.

„Zbog čega te je polila Miljana?“, pitao je voditelj.

„Nezadovoljna je zbog Anite i Zole, a nad nama leči frustracije, na Bebici i meni. Vrlo bezobrazno je to uradila. Rekla sam joj da mi se ne obraća više. Moraš da se nauči da se roditelj poštuje, ja nisam zadrugar njoj, nego majka. Nenad treba da zna šta joj je u glavi. Da se mešam neću. Nju niko ne prisiljava da bude sa Nenadom. To je njen izbor bio. Ako ga je već dovela ovde, protiv toga sam da ga ponižava, katastrofa“, poručila je na kraju Marija Kulić.

Izvor: espreso.co.rs