Sloba odabrao ime za sina, Jelena nije mogla da utiče na odluku: Njihovo prvo zajedničko dete nosiće sveto ime

Pevač Sloba Radanovič za nekoliko meseci dobiće prvog sina, a njegovoj supruzi Jeleni Radanović to će biti treće dete. Oboje su vrlo uzbuđeni zbog svega što ih čeka, a pevač je odlučio da obelodani ime svog budućeg naslednika.

Budući da Jelena ima dvojicu velikih sinova iz prvog braka, Sloba tvrdi da je potpuno spreman za ulogu oca. U emisji „Premijera vikend specijal“ pričao je o privatnom životu i planovima ali i otkrio kako će se naslednik zvati.

„Godina mi je bila prelepa, predivne stvari su mi se dogodile i na privatnom i na poslovnom planu. Dosta sam se uouzbiljio i verujem da ću sledeće godine biti još odgvorniji“, ispričao je folker.

Sin Slobe Radanovića nestrpljivo se očekuje u njihovom domu, a sada su Jelena i Sloba otkrili koje će ime poneti njihovo prvo dete:

„Jedva čekam! Iskreno, mislim da je to neka svrha života i da je to najbitnije na ovom svetu. Sloga, mir, porodica i ljubav, samo je to važno. Trudim se da mi svaki dan bude ispunjen pravi merama vredonosti i duhovnim stvarima. Uvek sam zahvalan na svemu što mi se dešava, bilo loše ili dobro, zunam da to Bog na kraju nagradi. Kada dođe beba, smanjiću obim posla kako bih bio sa porodicom. Evo, otkriću, beba će se zvati Damjan! Razmišljali smo o dosta o imenu, gledali smo neka starija imena. Inače jedno od mojih omiljenih mesta je manastir Zočište, to je manastir koji je posvećen Svetim Vračima, Kozmi i Damjanu, tako da eto, to je isto jedan od razloga“, ispričao je Radanović.

Kako je dodao, naslednik poneće ime po želji tate, a buduća mama Jelena odmah se složila sa suprugom tako da nije bilo dileme kako će se sin Slobe Radanovića zvati.

Izvor: pink.rs