Nejmar zbog povrede isprozivao srpske fudbalere: „Tako dugo čekanje da bi me neprijatelj olako zaustavio?!“

Nejmar, najbolji fudbaler Brazila, oglasio se prvi put nakon što je povređen na utakmici protiv Srbije u prvom kolu Svetskog prvenstva.

Rezultatom 2:0 Brazil je stigao do pobede, a nad Nejmarom je napravljeno devet faulova. Upravo je jedan od njih doneo fudbaleru PSŽ-a veoma ozbiljan problem.

On je u 79. minutu morao da napusti teren, pa je na klupi u bolovima i agoniji gledao oteklo stopalo.

Međutim, dan nakon meča izašla je informacija da je za njega završena grupna faza, a putem društvene mreže Instagram on je poslao poruku, gde pominje „neprijatelja“, što su u ovoj situaciji, u pitanju fudbaleri Srbije.

– Ljubav i ponos koju osećam dok nosim ovaj dres ne može da se objasni. Da mi je Bog dao da biram gde ću se roditi, bio bi to Brazil. Ništa mi nije lako dato, uvek sam morao da jurim za svojim snovima i životnim ciljevima. Nisam nikome nikada želeo zlo, a pomagao sam onima kojima je to bilo potrebno. Danas je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri i to ponovo na Svetskom prvenstvu – stoji u objavi Nejmara koji je i dodao:

– Povređen sam, boleće, ali siguran sam da ću dobiti šansu da se vratim i uradiću sve da svojoj zemlji pomognem, i saigračima a i samom sebi. Tako dugo čekanje da bi me neprijatelj olako zaustavio? Nikada! Ja sam sin svemogućeg Boga i moja vera je beskonačna – objavio je Nejmar.

Izvor: kurir.rs