Nedeljni horoskop za period od 13. do 19. decembra: Škorpije, ne vraćajte se na stare priče

Ovan

U toku ove nedelje može doći do promene na poslu. Završite započete poslove i da budite aktivniji. Nervozni ste. Razmislite o svojim odlukama i ne brzajte. U ljubavi bi trebalo da se više posvetite partneru. Ukoliko ste slobodni, ne odlažite neko upoznavanje zanimljive osobe.

Bik

Imate dosta kreativnih ideja kako možete da poboljšate poslovanje. Nije vam lako da dođete do rezultata i sve ide sporije nego što ste zamislili. Ipak, ne odustajte već budite uporni. U ljubavi ste veoma strastveni i skloni flertu. Ne zapostavljajte partnera. Budite posvećeni njemu tokom cele nedelje.

Blizanci

Potrudite se da date najbolje od sebe na poslu. Usporeni ste. Niste baš pozitivni što se tiče novih saradnji. Ne oslanjajte se previše na druge ljude. U ljubavi su mogući manji problemi i nesuglasice sa partnerom. Potrudite se da dođete do nekog novog poznanstva sa osobom koja nije iz vašeg društva.

Rak

Imate odličnu saradnju sa kolegama. Naročito može da vam bude dobro na poslu ako radite sa dugogodišnjim saradnicima. Niste sigurni u osobu sa kojom ste u vezi. Razmislite šta vas to čini nesigurnim. Napravite kompromis sa partnerom. Ako ste slobodni potrudite se da stičete nova poznanstva iako možda nećete ući u vezu ove nedelje.

Lav

Komunikativniji ste nego inače. Pokrenućete se i lakše ćete da dođete do rešenja i dogovora sa drugima. Malo ćete se pomučiti da dođete do dobrih rezultata, ali trud će se isplatiti. Razmislite kako da se uklopite sa partnerom. Ako ste slobodni, kontakti koje imate mogu da vam donesu neku zanimljivu osobu u život. Budite otvoreni za ljubav.

Devica

Ove nedelje ste veoma kreativni i pozitivni u vezi sa planovima koje imate duže vreme. Moguće su neke nove poslovne prilike za napredak. Iskoristite ih. Što se tiče ljubavi, nije vam lako da dođete do dogovora sa partnerom. Ako ste slobodni, otvoreni ste za neke nove ljubavne priče.

Vaga

Veoma ste osetljivi i nije vam lako da postignete sve na radnom mestu. Fokusirajte se na saradnju sa drugima ma koliko da vas oni zbunjuju. U ljubavi je sve idealno i odlično se slažete sa partnerom. Strasti su jake. Slobodni mogu upoznati neku zanimljivu osobu na putovanju.

Škorpija

Izvestan je kraći put, ali i problemi na poslu. Ipak, napravite neku ravnotežu, ne idite u ekstremne situacije. Organizujte se bolje da biste bili uspešni na poslu. Imate višak energije do srede, pa iskoristite taj period za razne aktivnosti. Slobodni, moguća je neka avantura. Zauzeti, ne vraćajte se na stare priče.

Strelac

Priliv novca je očekivan, bićete veoma zadovoljni. Neka ženska osoba može vam pomoći i posao vas ne brine. U ljubavi su mogući problemi u komunikaciji jer neko u vezi nije dovoljno otvoren. Ukoliko ste slobodni, malo će sporije da ide komunikacija sa osobom koja vam se dopada.

Jarac

Lako pravite dogovore sa drugima. Ipak, nije vam lako da se skoncentrišete na nove stvari, već želite da se držite ustaljene šeme rada. Budite otvoreni za nove poslovne prilike. Partner vam je dosta posvećen i veoma ste zadovoljni ljubavnim odnosom. Slobodni, neka stabilna osoba može da se pojavi u vašem životu.

Vodolija

Potrudite se da dođete do dobrih rezultata na poslu. Ne ostavljajte ništa za sutra. Budite otvoreni za novu poslovnu priliku sa osobama koje znate odavno. Previše informacija vas zbunjuje. U ljubavnom odnosu vraćate se na neke stare priče i opterećujete jedno drugo problemima. Ne radite to ako želite da opstanete. Budite otvoreni prema osobi koja vam se dopada.

Ribe

Otvoreni ste za neku novu saradnju. Muška osoba može da bude od pomoći. Imate dosta dobrih prilika i preko prijatelja ili interneta za rad. Nije vam lako da se uklopite sa voljenom osobom zbog vaših i njenih obaveza. Potrudite se da pronađete najbolje moguće rešenje. Slobodni se mogu zaljubiti u nekog stranca.

Izvor: mondo.rs