Nele Karajlić otkrio na kojoj pesmi narodnjaci najviše zarađuju: Snežana Đuričić uzme 1.000 na slavljima

Nenad Janković poznatiji po svom pseudonimu dr Nele Karajlić je jugoslovenski i srpski rok muzičar, kompozitor, glumac, pisac i nekadašnji televizijski režiser u Jugoslaviji.

Stalni je član popularnog kviza Ja volim Srbiju. Poznat je po rečima: „hrani sina pa šalji u vojsku, Srbija se umiriti ne može!“

Nele Karajlić je tokom emisije „Sceniranje“ otkrio na kojoj njegovog pesmi narodnjaci najviše zarađuju. Od te pesme, kako Nele kaže, popularna pevačica Snežana Đurišić sa slavlja ne izađe bez 1.000 evra.

– Od „Ženi nam se Vukota“. To je strašno, jednom je Snežana Đurišić priznala da bez 1-000 evra ne izlazi sa svadbe. Ja sam rekao samo „Seti me se Sneška sledeći put“. Vukota je najozbiljnija pesma. Možda je bilo i više para tu – ispričao je Karajlić.

Između ostalog, Doktor Karajlić je na pitanje gledaoca da li bi pre izabrao Zdravka Čolića ili Gorana Bregovića za saradnju imao podeljen odgovor.

– Sa obojicom, što da ne. Čola je fantastičan lik i moj dobar drug, najistaknutija zvezda Jugoslovenske kulture. On i danas puni hale. Brega je isti takav. Voleo bih i jedan i drugi da me pozovu – rekao je Nele.

Izvor: kurir.rs