Nakon problema sa bivšim, Minu Kostić zadesio još jedan težak udarac: „Zbog toga ne jedem, niti sam raspoložena“

Pevačica Mina Kostić trenutno je u fokusu interesovanja nakon što se je prijavila svog petnaest godina mlađeg dečka Nikolu zbog psihičkog maltretiranja. Kako zlo nikada ne ide samo, u porodici se u međuvremenu desio još jedan težak udarac.

Mina Kostić je otkrila da je njen brat pre samo par dana pretrpeo veliki gubitak.

„Još jedan nemili događaj se desio skoro. Izgoreo je tržni centar, Kineski tržni centar u beogradskom Bloku 70, i to po drugi put. Svi znaju da imam rođenog brata koji je oženio Kineskinju. Svi su izgubili sve. Bogu hvala, živi su, zdravi su, ali velika je šteta“, rekla je pevačica.

Mina je priznala i da je ovaj požar u kojem je njen brat izgubio imovinu jako loše uticao i na nju.

„Zbog toga sam baš smorena. Niti mogu da jedem, niti sam raspoložena“, priznala je Mina.

Podsetimo, pevačica je nedavno otkrila šta je prava istina o odnosu sa bivšim dečkom.

„Neću mnogo da komentarišem, ali da, istina je da sam ga prijavila. To nije prvi put, več se to dešavalo. Trpela sam i ćutala, htela sam da se to reši na najbolji mogući način, ali to nije uspelo. Morala sam da se obratim nadležnim organima“, rekla je pevačica, a potom dodala:

„Otišla sam i prijavila ga, pojavila se i njegova mama. U svakom slučaju jako je ružno da ja sad pljujem po nekome sa kim sam bila. Ja sam njega volela, bila sam iskrena u odnosu sa njim i dobra prema njemu, bila sam onakva kakva svaka žena treba da bude u odnosu. Međutim, kad neko ne može da razume tvoj posao i pljuje sve tvoje kolege, govori da su muzičari i pevači loši ljudi, onda tu nema šta da se priča“, zaključila je Mina Kostić.

Izvor: kurir.rs