Nakon dve godine prekršila obećanje i to zbog „Orlova“: Jelena Bin Drai uslikana u Kataru – Ovako danas izgleda bivša Mis Jugoslavije

Jelena bin Drai (41), supruga šeika Saida, obećala je pratiocima na društvenim mrežama da će 2021. godinu iskoristiti za reset i odmor od socijalnih platformi, te da se na njima uopšte neće oglašavati godinu dana. I toga se u pridržava, tako da gotovo dve godine nije objavljivala ništa na svojim profilima.

Jelena je posvećena ćerki Asji i sinovima Hilalu, Hamdanu i Rašidu, kao i velikoj poslovnoj imperiji koju vodi zajedno sa suprugom, arapskim biznismenom Saidom Bin Draijem. Poslednje Jelenine fotografije pojavile su se u javnosti kada je ove godine proslavila rođendan na jednom vojvođanskom salašu.

Ipak, konačno smo uspeli da joj uđemo u trag, i to na Svetskom prvenstvu. Nekadašnja mis Srbije stigla je u Katar sa ocem Predragom, bratom Peđom i njegovom suprugom Rankom, kako bi svi zajedno ispratili odlučujući meč između Srbije i Švajcarske.

Fotografijom sa Jelenom i Rankom, nekadašnjom učesnicom Velikog brata, na Instagramu se pohvalio i Nikola Stojilković, suprug Danice Karić, a sudeći po onome što smo mogli da vidimo, bivša misica i posle četiri porođaja može da se pohvali sjajnom figurom i izgledom.

Izvor: hellomagazin.rs