Na Radinom profilu se pojavio snimak sa Stankovićem: Milan je grli dok pevaju pesmu „Mi se volimo“

Na stori priči Instagram naloga Rade Manojlović pojavio se snimak sa veselja na kojem peva sa Milan Stankovićem, i to pesmu „Mi se volimo“, što je mnoge fanove pevača obradovalo.

Dodouše, snimak je nastao pre nekoliko godina na jednom privatnom veselju gde Milan i njegova bivša pevaju zajedno. Manojlovićeva je zajedno sa Stankovićem u duetu pevala pesmu „Mi se volimo“ – što je, moramo prizanti krajnje simpatično s obzirom na to da su pre više od 10 godina raskinuli trogodišnju vezu.

U jednom momentu Stanković je prišao tada Radi i prigrlio je kako bi na jednom mikrofonu otpevali poznatu pesmu. Snimak možete pogledati OVDE.

Rada je sa Milanom ostala u prijateljskim odnosima i kad god se vide lepo se ispričaju. Mnogi njihovi fanovi priželjkuju njihovu obnovu veze jer smatraju da su Milan i Rada rođeni jedno za drugo.

„Jedva čekam da se vidim sa njim. Danima se dogovaramo za taj susret jer imamo mnogo toga da tračarimo. Mi imamo puno tema, a jedna od njih je i sve ovo što se piše o njemu. Stvarno su nagađanja velika, ali i malo ja da saznam šta su njegovi planovi jer on je dosta mističan i za mene, a kamoli za medije“, izjavila je nedavno Rada Manojlović.

Izvor: telegraf.rs