Kako se desilo ubistvo u Niškoj banji: Drugovi se posvađali oko banalne stvari – Deda zatekao užasne prizore

Danas je celu Srbiju potresla vest o tragediji u Niškoj Banji o dečaku (13) koji je ubijen u kući školskog druga. Komšinica H.K. objasnila je za kako se dogodila jutrošnja tragedija u Niškoj Banji.

Meštani banje su jako potreseni. Oko škole se viđaju neverovatne slike da roditelji dolaze i grle i svoju i tuđu decu. Neki roditelji i stariji meštani vidno u suzama ljube svoju decu ispred škole.

„Oni su najbolji drugari. Dečak je jedinac i potiče iz vrlo respektabilne porodice. Napadač je malo problematičan, često je nosio nož. Bez obzira na sve to, oni su bili najbolji drugari i ponekada su sparingovali. Jutros je prvo zapomagala baka jedna odavde komšika. Ona je vikala „u pomoć“, onda je tu izašao deka jedan, ali i momak koji je smrtno povredio dečaka. On se teturao i pao na asfalt, tad je neko zvao i Hitnu pomoć. Onda je taj deka ušao u kuću i zatekao mnogo tragova krvi, lokve su bile po podu i betonu. Oni su se tukli izgleda s prizemlja, pa se krvavo završila tuča na tavanu na potkrovlju. Dečaka je zatekao u lokvi krvi“, ispričala je komšinica.

Ona kaže da ne može ni da pretpostavi motiv ovog ubistva. Kaže da su neki rekli da je sve počelo tako što su se deca sporečkala oko neke banalne stvari. Oba dečaka su stara 13 godina.

Izvor: kurir.rs