Isplivao stari Prijin snimak: Sa 15 godina pravila haos na sceni – Predstavljala se kao Aleksandra Any (VIDEO)

Pevačica Aleksandra Prijović napunila je tri Arene zaredom u Beogradu a već je zakazala i četvrtu Arenu u Zagrebu, te je tim povodom završila i u tamošnjem Dnevniku.

Aleksandra je još kao devojčica pokazivala talenat za pevanje. Nastupala je na školskim priredbama i društvenim događajima. 2008. godine sa samo 13 godina sniimila je dve pesme “Majko” i “Boli svaka tvoja reč”, a proslavila se na u muzičkom takmičenju Zvezde Granda 2013. godine gde je zauzela treće mesto.

Na društvenoj mreži „Tviter“ pojavio snimak pevačice kada je imala samo 15 godina. Tada je u jednoj emisiji pevala je svoju pesmu „Majko“, a tada nije nastupala pod imenom Aleksandra Prijović, već ju je voditeljka predstavila kao Aleksandra Any. Još tada joj je voditeljka „predvidela“ uspešnu karijeru. Aleksadra Prijović je sve tada očarala sve predivnim glasom, a kako je to izgledalo, pogledajte na snimku OVDE.

Inače, Aleksandra je na korak i do rasprodatog drugog koncerta u Nišu, u hali Čair, za koji je već „otišlo“ oko 90 posto karata. Prošle nedelje održala je tri koncerta u beogradskoj Areni, gde je ukupno okupila preko 50.000 ljudi.

Izvor: blic.rs