Na kapiji lavovi od metar, unutra dve vile: Jovana najavila medijsku pauzu – Seli se u Begaljicu kod dečka milionera

Kontroverzna voditeljka Jovana Jeremić pre izvesnog vremena obelodanila je svoju novu ljubavnu romansu. Njen izabranik je 14 godina stariji biznismen Dragan Stanković, vlasnik pekarske proizvodnje u Beogradu, koji je pre dve godine doživeo milionsku štetu, kada mu se u toku noći u Grockoj zapalio objekat od 1000 kvadratnih metara zbog kotlarnice.

Jovana je nedavno saopštila da se preselila kod Dragana, koji živi na svom imanju u Begaljici, selu u opštini Grocka, kao i da planira da se na neko vreme povuče iz javnog sveta.

Dragan i Jovana ističu da su jedno drugim najveće ljubavi, te se ne odvajaju više, a voditeljkina ćerka je divno prihvatila maminog novog partnera. Ekipa „Paparaco Lova“ posetila je njegov kraj i uverila se u kakvom bogatstvu živi „kralj peciva“.

U dvorištu koje je ograđeno kamenom ogradom i ogromnom kapijom je pravo bogatstvo – dve kuće (jedna u kojoj živi i druga nedovršena), a da Stanković ume da se istakne, dokaz su ogromni srebrni lavovi koji se nalaze pred kapijom na ulazu.

Izvor: mondo.rs