Udala se za strica i rodila mu troje dece: Prvi put je video kad je bila beba, a ovako je počela njihova ljubav

Jedan bračni par, koji sa troje dece živi u Nemačkoj, Klaus i Jozefin, isprva deluju kao svaki drugi normalni par, međutim oni se od početka suočavaju sa mnogim negativnim komentarima upravo zbog svog braka.

Naime, Klaus je Jozefinin rođeni stric. Ovakav brak je u Nemačkoj tabu, ali je po nemačkim zakonima on legalan. OPisali su kako su se borili sa predrasudama i mnogo negativnih komentara, ali su ipak izdržali.

Za Nemačke medije je Klaus rekao kako je Jozefin prvi put video kad je bila beba, on je tada imao 23 godine. Pošto dugo vremena nisu bili u kontaktu, upoznala ga je kada je imala 16 godina.

Nakon što su prošle tri godine, on je svojoj bratanici rekao da gaji jaka osećanja prema njoj ali joj je i obećao da joj neće prilaziti ako ona to ne želi. Tada je Jozefin odlučila da uđe u vezu sa svojim 23 godine starijim stricom.

S pravnog gledišta u Nemačkoj, ovaj brak je legalan, njihov odnos predstavlja odnos trećeg stepena. Prema zakonu u nemačkoj, oni smeju da se venčaju i imaju decu iako je veoma malo ovakvih slučajeva.

Ovaj par je u braku već 14 godina, imaju i troje dece – dva dečaka i jednu devojčicu. Brak im je veoma skladan, uprkos razlici u godinama, i uprkos tome što su od samog početka nailazili na osude okoline i veoma ružne komentare onih kojima je ovaj brak između strica i bratanice tabu.

Izvor: kurir.rs