Milica iz Niša otišla u Dubai da radi kao hostesa, pa se udala za milionera: Evo kako joj izgleda kuća, 15 soba i 4 kupatila na samo jednom spratu

Milica Polskaja nekad je vodila život obične devojke, a danas kupa se u luksuzu, udata je za prebogatog Kazahstanca i ima četvoro dece. Influenserka iz Niša za mnoge živi život iz bajke, ali lica muža i naslednika nikada ne objavljuje na svom Instagram profilu.

Za ovu plavušu atraktivnog izgleda ste sigurno bar jednom čuli, jer je veoma popularna na Tik Toku. Danas izgleda poput skupih influenserki i redovno je prozivaju, a nekada je bila samo obična devojka iz Bora, koja je kasnije živela u Nišu i takmičila se za Miss Niša, a deda joj je platio silikone. Mnogi komentarišu njen izgled i luksuzan život koji vodi. Sa decom i suprugom živi u ogromnoj vili o kojoj je svojevremeno pričala na Tiktoku.

– Na jednom spratu imamo oko 15 soba, 4 kupatila, garderober, ne znam da li se to računa – ispričala je Milica u svom lajvu, pa odgovorila na često pitanje koje joj postavljaju, a to je da li ima lift u kući:

– Lift treba da stigne, imamo sve napravljeno, ali još nije stigao. Sređujemo bazen, imamo ih dva, unutrašnji i spoljašnji. Za mesec dana trebalo bi da krenemo sa bazenom, ogromna je kuća, nikada ne može da se zaustavi posao.

Milica je iz Niša otišla u Dubai, gde je radila kao model i hostesa. U Emirate je otišla sa svojim bivšim dečkom, kada je bila student treće godine Pravnog fakulteta.

– Bila sam hostesa, a moja odgovornost su bile tri hostese koje su bile ispod mene, radila sam rezervacije. Uradila sam grudi prvog maja, a počela sam da radim u junu, pa sam imala samo mesec dana da se oporavim. Ljudi pričaju da sam radila „ne znam šta“, a ja kada se setim, to je bilo mučenje, kroz šta sam sve prošla – ispričala je Milica u svom blogu na „Jutjubu“ i još dodala:

– Bila sam treća godina Pravnog fakulteta, htela sam da pomognem mojima i radim godinu dana, kako bih sakupila novac i sebe školovala. Fiksna plata bila mi je oko 700 evra i bakšiš koji se dobijao na dve nedelje, a bakšiš smo svi delili. Nikog nisam znala tamo, bila sam skroz sama i živela u studiju. Posle sam dala otkaz, jer nisam mogla da izdržim. Kasnije sam dobila veću platu, ugovor, platili su dug koji sam imala zbog prekida prethodnog ugovora.“

Milica je ispričala i kako se upoznala sa svojim mužem.

– Sa mužem sam se upoznala posle. Poslao mi ga je sam Bog i zahvalna sam što imam srećan brak i decu.

– On je na prvi sastanak došao sa velikim buketom ruža i bombonjerom u obliku srca. Ja nisam znala ruski, on nije znao engleski, mi smo se sporazumevali rukama i nogama. Sve to je trajalo četiri sata. Poljubili smo se na trećem sastanku“, rekla je ona jednom prilikom.

Izvor: espreso.co.rs