Pogledajte dom poznate voditeljke, ovde živi Nina nakon razvoda od Leke: Izgleda kao iz časopisa, a svuda dominira jedan detalj

Poznata voditeljka Nina Radulović sa svojim sinom Lavom, koji je nedavno napunio 12 godina, živi u mirnom kraju Beograda, u stanu koji je prepun topline i prijatne atmosfere.

Sav nameštaj i zidovi su u beloj boji, a u svakoj prostoriji vide se saksije sa sobnim cećem, o kojem voditeljka brine. Na zidovima se nalaze umetničke slike, a na policama slike sina iz raznih faza odrastanja.

Ovaj lepi dečak, kojeg je dobila u braku sa glumcem Branislavom Lečićem, glavni je mamin „kritičar“.

‒ Dok sam danas žurila da pošaljem još samo jedan mail i srknem poslednji gutljaj čaja pre polaska na posao, Lav mi je rekao: „Mama, kako si lepa, daj da te slikam“ ‒ rekla je ponosna Nina.

Iako je poznato TV lice, Nina Radulović se ne razlikuje od drugih majki i mnogo vremena provodi u kuhinji. I ona je, kao i ostatak stana, bele boje i moderno je opremljena. U prvom planu nalaze se srebrne barske stolice.

Naša poznata voditeljka je ranoranilac, pa već u prepodnevnim satima ona završi sve obaveze koje ima.

„Volim ova jutra, kad ustanem u 5h, pa sve stignem do 10h“, objavila je ona na Instagramu i u šali rekla da joj, kad porani, ostatak dana propadne jer se oseća kao ošamućena od nespavanja.

Izvor: hellomagazin.rs