Mama Sloboda za klavirom, Mila i Vera pevaju: Glumica podelila delić pretpraznične atmosfere iz luksuznog doma (VIDEO)

Glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković već petnaest godina uživa u skladnom braku, a kruna njihove ljubavi su ćerke bliznakinje Vera i Mila koje su tek nedavno, dozirano i sa povodom, počele da se pojavljuju u javnosti.

Glumački par privatni život krije od javnosti, pa je mnoge iznenadilo kada se na društvenim mrežama pojavio snimak Slobode za klavirom, dok se u pozadini čuju Vera i Mila koje pevaju. Svakako su imale od koga da naslede talenat za muziku. Kako je to izgledalo pogledajte na snimku OVDE.

Pored lepe glumice koju smo prvi put videli u kućnom izdanju, ukazala nam se i jedinstvena prilika da zavirimo u njen dom. Enterijerom dominiraju prirodne boje, stan je ispunjen svetlošću i sobnim biljkama, a ceo jedan zid je u staklu.

Iako žive u Beogradu, Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković svaki slobodan trenutak provode u Čortanovcima, gde su pre nekoliko godina kupili imanje na kome su izgradili udobnu vikendicu.

S obzirom da se kuća nalazi na samom obodu Dunava, fenomenalan pogled je zagarantovan, a svež vazduh i netaknuta priroda garantuju preko potreban mir. Meštani idiličnog sremskog mesta su u razgovoru sa novinarima koji su ih obišli otkrili da popularni glumački par često dolazi u punom sastavu, zajedno sa ćerkama, a društvo im pravi i umiljati kućni ljubimac.

Izvor: hellomagazin.rs