Karleuša otputovala u Dubai za praznike: Na dve stvarčice dala 11.000 evra – Samo za takse iskeširala 240.000 dinara

Jelena Karleuša je odlučila da uskršnje praznike provede u Dubaiju, odakle je već objavila par fotografija koje otkrivaju u kakvom će luksuzu uživati narednih sedam dana. Odsela u jednom od najluksuznijih hotela sa pet zvezdica, gde ju je u sobi sačekalo i tradicionalno vaskršnje posluženje sa njene dve fotografije kao dekoracijom.

Za sedam noćenja u ovom rizortu u Dubaiju Karleuša je izdvojila najmanje milion dinara, dok samo takse i naknade iznose oko 240.000 dinara.

U sklopu ovog hotela su privatne plaže, moderno sređene sobe s najnovijom tehnologijom, spa-centar, a posebno su na glasu restorani, u kojima se služi raznovrsna hrana.

Čim se malo odmorila od puta, pevačica je obišla najveći tržni centar na svetu – Dubai mol, kako bi pazarila u buticima s luksuznim modnim brendovima i sebe počastila novim krpicama.

Tako je Jelena odmah posetila jedan od svojih omiljenih butika, gde se odmah dokopala preskupog „dolče i gabana“ bodija sa ukrasnim kamenčićima, od čije će se cene momentalno vrti u glavi.

Naime, Jelena je za ovaj revijski model izdvojila, ni manje ni više, nego 8.950 evra, dok je za rukavice istog brenda i sa identičnim motivima dala vrtoglavih 2.450 evra, što je ukupno 11.400 evra za ova dva komada. Naravno, tu nije bio kraj, pa je skoknula i do „balensijage“, gde su joj za oko zapale plave kristalne klompe od 8.000 evra.

Izvor: mondo.rs