Mali Matija Amidžić već ima svoj stav: Pokazao šta misli o ocu Ognjenu nakon što je našao novu devojku

Iako su Ognjen i Danijela već izvesno vreme razvedeni, njihov sin Matija je veza je koja će ih zauvek spajati. Upravo zbog malog Matije, bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima trudeći se da nesuglasice ne utiču na njegovo bezbrižno detinjstvo i odrastanje koje je oboma na prvom mestu.

Kada se saznalo da je voditelj našao srodnu dušu, te da je započeo vezu sa koleginicom Minom Naumović, mnogi su sebi dali za pravo da komentarišu kako će celokupnu situaciju prihvatiti sin Ognjena Amidžića i da li će ocu zameriti što je tako brzo našao zamenu mami za koju je veoma vezan, međutim da je sve u savršenom redu, te da je Matija na prvom mestu jedan zreo dečak koji odlično razume roditelje i njihove potrebe da iako nisu zajedno život nastave uobičajenim tokom, uverili smo se i ovog puta.

Najnovija objava Ognjena Amidžića jasno pokazuje koliko je on posvećen otac koji i pored brojnih obaveza očinske dužnosti ne zapostavlja, ali i da i te kako uživa u svakom trenutku provedenim sa svojim sinom.

Iako je nakon razvoda roditelja nastavio da živi sa Danijelom, sin Ognjena Amidžića ima svu ljubav i pažnju oba roditelja koji zajedno učestvuju u vaspitavanju i usmeravanju sina, a isto tako se i svojski trude da ga od medija i raznih spekulacija koliko god je moguće zaštite.

Izvor: story.rs