Luna i Marko otkrili termin za porođaj: Ćerka će se roditi na važan datum za njihovu porodicu, a imaju smišljeno i ime za naslednicu

Učesnica rijalitija Luna Đogani otkrila je nedavno da je u drugom stanju, sa svojim mužem Markom Miljkovićem očekuje drugu devojčicu.

Ovaj poznati par već ima ćerkicu koja se zove Mia, a kako Luna kaže ova trudnoća joj je skroz drugačija od prve.

– U 14. sam nedelji. Sačekali smo da prođe rizičan period zbog situacije koja nam se desila ranije. Bila sam danas na pregledu i sa bebom je sve u redu. Prva tri meseca su mi protekla lagano, dok mi je sa Miom bilo baš muka, sve do sad u ovoj trudnoći nisam imala mučnine. Par dana se osećam malo lošije, ne vidite, ali imam dve groznice oko usana, bleda sam i umorna, kao da mi je naglo pao imunitet, pa me sve muči. Moram da pijem vitamine – ispričala je Luna.

– Drugačije je potpuno. Sa Miom sam putovala, spavala i odmarala, a sada imam dete koje zahteva pažnju. Bebica je već porasla, pa može da se vidi. Još uvek ne znamo na koga liči, ali za par nedelja saznaćemo i to – rekla je ona.

Marko Miljković je rekao da oni već par meseci unazad imaju smišljeno ime za drugu ćerku, kao i da će devojčica biti istog horoskopskog znaka kao i on.

– Lunin termin je 7-10 dana nakon mog rođendana. U svakom slučaju beba će najverovatnije da bude isti horoskopski znak kao ja, vaga. Već par meseci znamo kako će nam se devojčica zvati, ali to ne želimo da otkrivamo – rekao je Marko, a Luna je dodala:

– Pravi prirodni termin za porođaj je 12. oktobar, kada je moj otac rođen. Tata je bio toliko srećan.

Luna je otkrila i kako je shvatila da je u blagoslovenom stanju.

– Boleo me stomak, mnogo mi se plakalo, jela sam dosta i izašle su mi bubuljice. Jednog dana sam došla kući, počela sam da plačem, Marko me je pitao što si takva. On mi je tada rekao da nisam možda trudna. Mislila sam da nema šanse, ali me je nagovorio da kupim tekst, jer je tvrdio da nisam sva svoja – ispričala je Luna na svom Jutjub kanalu.

Izvor: blic.rs