Luksuz u centru grada menjala za život na planini: Ovde je nekada živela Verica Rakočević (FOTO)

Modna kreatorka Verica Rakočević, svoj mir pre nekoliko godina pronašla je u kući nadomak Beograda, na prelepoj planini Avali. Daleko od gradske gužve uživa u životu sa suprugom Veljkom, a uprkos predrasudama koje su pratile njihovu ljubav, par je odavno dokazao da ima skladan odnos.

Verica se ovih dana sa setom prisetila nekadašnjeg života i luksuznog doma koji je imala u centru prestonice. Na Instagramu je podelila fotografiju prelepog stana ispunjenog stilskim nameštajem uz dirljiv komentar.

„Naletela sam slučajno na sliku kutka stana u kome sam provela veliki deo života. Uvek kada prođem pored zgrade pogledam na te prozore i zapitam se kako je sada unutra. Nekada sa setom, nekada sa srećom pri pomisli na moju kuću u kojoj živim, hrast na ulazu i slobodu koja mi daje krila. Tajna slobode leži u hrabrosti. Perikle“, napisala je Verica.

Modna kreatorka poznata je po zdravom načinu života, te izuzetno ceni mir, tišinu i čist vazduh koji joj pruža život na Avali. A kada se uželi gradskog života, uvek može da skokne u prestonicu.

Izvor: hellomagazin.rs