Fotografija porodice Šaulić budi najlepše emocije: Goca i Ilda u potpuno drugačijem izdanju (FOTO)

Kralj narodne muzike, Šaban Šaulić, doživeo je pre nešto više od tri godine saobraćajnu nesreću. Njegove pesme smo svi voleli, slavili smo uz njih i plakali, a iza sebe je ostavio veliku porodicu sa kojom je delio lepe i one manje lepe trenutke.

Žena koja je obeležila njegov život, supruga Goca, delila je sa njim i dobro i zlo više od četiri decenije. On je više puta isticao to da njoj duguje zahvalnost za sve šro je postigao u životu. U njihov porodični dom unosila je ljubav, mir i stabilnost, te je držala svoje najbliže na okupu. Jedna retka fotografija porodice Šaulić koja je nastala devedesetiha, pokazuje koliko je i on sam pored karijere bio posvećen otac i muž.

Na društvenim mrežama pojavila se jedna stara slika koja je zabeležena davne 1991. godine, a toplina porodičnog doma raznežila je mnoge i probudila emocije. Ova fotografija porodice Šaulić izmamila je i osmehe na lica mnogim ljudima, pa su se ređali komentari da su i davnih dana Šaban i njegova supruga sa naslednicima pratili modne trendove.

Goca je pozirala doterana, sa natapiranom frizurom koja je tada bila hit, dok je poznati pevač takođe imao bujnu kosu, a mogao se pohvaliti i dobrom linijom kao i najmodernijom garderobom. U njegovom zagrljaju bezbrižno je sedeo sin Mihajlo, starija ćerka Sanela i pre trideset godina mogla se pohvaliti atraktivnim izgledom, dok je Ilda na koju smo navikli kao nežnu plavušu, tada tamnokosa privukla dosta pažnje.

Fotografija porodice Šaulić ostavlja utisak savršenog skladnog i harmoničnog porodičnog odnosa, a Šaban je na onaj svet otišao voljen od strane svoje Goce, kao i njihove dece i unučića.

Izvor: story.rs