Ljubavna priča Mihe i Arijane završila se trostrukim brakom: Rodila mu je petoro dece – Ovo je njihovo najveće blago

Nije tajna da je Miha živeo za fudbal, bežao je iz bolnice i sedao za trenersku klupu. Sport je bio njegova najveća ljubav. Jedino porodica Siniši je bila ispred fudbala. Supruga Arijana bila je njegova najveća podrška u teškim trenucima i majka njegovo petoro dece Virdžinije i Viktorije, Miroslava, Nikolasa i Dušana.

S atraktivnom italijanskom voditeljkom Mihajlović je proživeo najlepše dane u svom životu, a da je ljubav među njima bila prava i bezuslovna Miha i Arijana potvrdili su tako što su se venčali čak tri puta.

U građanski brak stupili su na Vidovdan davne 1996. godine, da bi devet godina kasnije bilo održano i crkveno venčanje u Sremskim Karlovcima. O njemu su izveštavali gotovo svi mediji srpski i italijanski, a mlada i mladoženja zaljubljeni i mladi blistali su u svojim predivnim odevnim kombinacijama.

Dvadeset pet godina kasnije supružnici su priredili još jedno venčanje, kojem su ovoga puta prisustvovala njihova deca. Miha i Arijana na imanju u Porto Ćervu obnovili su zavete i ponovo stali pred oltar. Novo venčanje Siniše Mihajlovića bilo je kao i prvog puta bajkovito. Arijani i deci ostaje samo da se tih dragih momenata prisećaju i čuvaju ih duboko u srcu.

Izvor: story.rs