Prvi put posle razvoda Jovan Memedović u javnosti sa devojkom: Bavila se fudbalom, sada uživa pored voditelja (FOTO)

Voditelj Jovan Memedović oduvek je svoj porodični i intimni život čuvao daleko od znatiželjnih očiju javnosti, te su mnogi njegovu bivšu suprugu Mirjanu videli tek nakon njihovog razvoda. Inače, oni su u braku bili više od dve decenije i izrodili dvoje dece, Uroša i Mašu.

Memedović najveći deo svog slobodnog vremena provodi u svojoj vikendici za koju javnost ne zna sa sigurnošću na kojoj je lokaciji, a na gradskim događajima se ne pojavljuje tako često, te nije davao povoda da se o njegovom emoivnom statusu nagađa. Ipak, ovog puta to nije slučaj, on je viđen u ženskom društvu što je i prouzrokovalo da se pokrenu spekulacije na temu devojka Jovana Memedovića.

Naime, Memedović u društvu predivne dame prisustvovao je sinoć otvaranju Vinarije Zvonka Bogdana u Beogradu, i time ostavio prostora da se pokrenu priče o navodnim promenama u njegovom emotivnom životu. Jovan i Snežana, inače bivša fudbalerka, a sada producentkinja nisu se razdvajali čitavo veče što je pokazatelj da su svakako našli zajednički jezik, a da li su samo prijatelji i kolege ili njihova bliskost ide u drugom smeru, pokazaće vreme.

Inače, ovo je prvi put da je voditelj viđen na javnom događaju u društvu neke dame, od razvoda koji se dogodio 2014. godine, zbog, kako se pričalo, njegovog čestog odsustvovanja od kuće i udaljavanja sada već bivših supružnika.

Izvor: story.rs