Lidl samoinicijativno zamrznuo cene čak 50 proizvoda: Kao pomoć budžetu građana, neće biti prazničnih poskupljenja

Poznati diskontni lanac Lidl je u svojoj ponudi izdvojio 50 artikala čije će redovne cene biti „zamrznute“ do 1. februara sledeće godine.

Ovo znači da će cene ovih proizvoda, iz svih kategorija, u Lidlu biti samo niže i to u naredna dva i po meseca, te ovaj savremeni diskontni lanac obezbeđuje povoljniju prazničnu kupovinu građanima.

Među odabranim proizvodima koje su iz različitih kategorija proizvoda, biće „zamrznuta“ i cena kilograma belog krompira na ne više od 84,99 dinara, kilograma zamrznutog graška na 199,99 dinara, svežeg mleka Lidl brenda Pilos od litar i po na 179,99 dinara, kilograma pirinča na 129,99.

Uz gore pomenute proizvode, cene koje mogu biti niže od navedenih mogu se naći i u odeljcima mesa, svežeg voća i povrća, mlečnih i suhomesnatih proizvoda, tj. većine kvalitetnih prehrambenih namirnica, koje se inače nalaze u svakodnevnim potrošačkim korpama.

Pored toga što uvek nudi asortiman namirnica po najboljem odnosu cene i kvaliteta, Lidl je ovim potezom pokazao da brine o svojim potrošačima u cilju obezbeđivanja povoljnije kupovine.

Velika ponuda proizvoda „zamrznutih“ cena građanima će biti dostupna od 17. novembra do početka februara, baš u vreme praznika kada je i povećana potrošnja i kada je potrošačima najpotrebnija podrška kućnog budžeta. Ovaj savremeni diskont najbolji je izbor za sve one koji traže način kako da uštede, a svi proizvodi čije cene jesu „zamrznute“ mogu biti samo još niže, te se mogu pronaći na sajtu kompanije www.lidl.rs.

Izvor: b92.net